default-image

Σουηδία- Αγγλία Live

Αθλητισμός
Σουηδία- Αγγλία Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Σαμάρα η Σουηδία αναμετράται με την Αγγλία στον τρίτο χρονικά προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (17:00, ΕΡΤ1). Δύο ομάδες που μάλλον έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες και διεκδικούν μια θέση στην τετράδα της διοργάνωσης μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η μεν Σουηδία φτάνει στους «8» για πρώτη φορά μετά το 1994 και η Αγγλία μετά το 2006.

Οι 11άδες των δύο ομάδων

 Σουηδία (Άντερσον): Όλσεν, Κραφτ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Έκνταλ, Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Τοϊβόνεν, Μπεργκ.

Αγγλία (Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Χέντερσον, Γιανγκ, Λίνγκαρντ, Άλι, Στέρλινγκ, Κέιν.

Οι δύο ομάδες, όπως αναφέρει το sport-fm.gr,  έχουν συναντηθεί 24 φορές στο παρελθόν, με τη Σουηδία να μετρά 7 νίκες και την Αγγλία 8. Δύο φορές αναμετρήθηκαν σε Μουντιάλ και αμφότερα τα ματς έληξαν ισόπαλα: 1-1 το 2002 και 2-2 το 2006 στους ομίλους. Συνολικά, σε οκτώ επίσημα ματς οι Σουηδοί μετρούν δύο νίκες και η Αγγλία μία, ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο τελευταίο επίσημο ραντεβού, για το Euro 2012, τα λιοντάρια» είχαν επικρατήσει 3-2, ενώ η πιο πρόσφατη αναμέτρηση ήταν ένα φιλικό το Νοέμβριο του 2012, με τη Σουηδία να νικά 4-2 με καρέ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Παρακολουθείστε μέσω του infographic από το neakriti.gr την εξέλιξη του αγώνα live (σκορ, συνθέσεις, αλλαγές, στατιστικά, κίτρινες-κόκκινες κάρτες, προϊστορία), ενώ παράλληλα παρέχονται πληροφορίες για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News