default-image

Στοίχημα μεταξύ Ιμπραΐμοβιτς και Μπέκαμ για το Σουηδία-Αγγλία  

Αθλητισμός
Στοίχημα μεταξύ Ιμπραΐμοβιτς και Μπέκαμ για το Σουηδία-Αγγλία  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουηδία και Αγγλία διασταυρώνουν τα αγωνιστικά τους ξίφη στις 17:00 με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι Ιμπραΐμοβιτς και Μπέκαν έδωσαν ένα έξτρα κίνητρο στους φίλους του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν την εν λόγω αναμέτρηση.

Όλα ξεκίνησαν από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος προκάλεσε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μέσω twitter ενόψει της αναμέτρησης της Σουηδίας και την Αγγλίας.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ θέλησε να βάλει ένα στοίχημα με τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον εξής τρόπο: "Ντέιβιντ Μπέκαμ, αν νικήσει η Αγγλία, θα κεράσω δείπνο οπουδήποτε θέλεις στον κόσμο. Αν όμως νικήσει η Σουηδία, θα μου πάρεις οτιδήποτε θέλω από τα ΙΚΕΑ. Εντάξει;", ανέφερε στο tweet του ο Ιμπραΐμοβιτς.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απάντησε ως εξής: "Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αν η Σουηδία νικήσει, εγώ προσωπικά θα σε πάω στα ΙΚΕΑ και θα σου πάρω οτιδήποτε θέλεις για το νέο αρχοντικό στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Αν όμως νικήσει η Αγγλία, θέλω να έρθεις σε έναν αγώνα της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, να φορέσεις φανέλα της εθνικής και να απολαύσεις fish and chips στο ημίχρονο"…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News