default-image

Σουηδία-Αγγλία και Ρωσία-Κροατία “μάχονται” σήμερα για τα επόμενα... εισιτήρια

Αθλητισμός
Σουηδία-Αγγλία και Ρωσία-Κροατία “μάχονται” σήμερα για τα επόμενα... εισιτήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τεράστιο κίνητρο την παρουσία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, τέσσερις ακόμη ομάδες θα διεκδικήσουν τα σημερινά δύο... εισιτήρια. Οι τελευταίοι αγώνες των προημιτελικών ανάμεσα σε Σουηδία-Αγγλία (17:00) και Ρωσία-Κροατία (21:00) θα έχουν σίγουρα τεράστιο ενδιαφέρον.

Τα αουτσάιντερ (στη θεωρία και μόνο) είναι σε ετοιμότητα για "μάχη", ώστε να κλείσουν θέση στο τελευταίο στάδιο πριν τον μεγάλο τελικό.

Στη Σαμάρα, η σέντρα είναι προγραμματισμένη στις 5 το απόγευμα και οι δύο αντίπαλοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Η Σουηδία πέρασε στους "8" με τη νίκη κόντρα στην Ελβετία με 1-0, ενώ η Αγγλία χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κολομβίας. Μάλιστα, ο Κέιν και η παρέα του "έσπασαν" μια κατάρα 24 χρόνων στη ρωσική ρουλέτα, κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθηση. Η σημερινή αναμέτρηση δε... σηκώνει προβλέψεις, αν και για πολλούς οι Άγγλοι είναι το φαβορί, λόγω της σταθερότητας που έχουν δείξει στη διοργάνωση. Οι Σκανδιναβοί, από την άλλη, είναι σίγουρα μια επικίνδυνη ομάδα, που βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία, ενώ έχουν τον τρόπο να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση.

 Μεγάλο παιχνίδι στις 9 το βράδυ στο Σότσι, όπου η διοργανώτρια Ρωσία θα κοντραριστεί με την Κροατία. Οι οικοδεσπότες θα έχουν τη δύναμη της έδρας, αλλά και την καλή ψυχολογία που έχουν αποκτήσει από τη φάση των ομίλων, αλλά και το γεγονός ότι άφησαν εκτός συνέχειας την Ισπανία.

Οι Κροάτες, από την άλλη, είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη δυναμική και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Σ' αυτή τη φάση, βέβαια, προγνωστικά δεν υπάρχουν και κάθε λεπτομέρεια μπορεί να παίξει τον δικό της ρόλο.

Ενημερωθείτε μέσω του infographic από το neakriti.gr για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News