default-image

Κόντρα στην αγαπημένη του Γαλλία ο Τιερί Ανρί  

Αθλητισμός
Κόντρα στην αγαπημένη του Γαλλία ο Τιερί Ανρί  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ημιτελικός που προέκυψε μετά τα χθεσινά παιχνίδια στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Γαλλία θα βρεθεί απέναντι στο Βέλγιο σ’ ένα ματς που κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ξεκάθαρο φαβορί με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στη φετινή διοργάνωση.

Πρόσωπο του ημιτελικού αναμένεται να είναι ο Τιερί Ανρί. Ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου θα βρεθεί απέναντι στην Εθνική της χώρας του καθώς έχει χρέη βοηθού προπονητή στο Βέλγιο.

Η προσεχή Τρίτη 10/7 θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον 40χρονο πλέον Ανρί καθώς πέραν του ότι είναι Γάλλος έχει να επιδείξει μία αξιοζήλευτη πορεία με τη φανέλα του εθνικού συγκροτήματος της χώρας του.

Πιο συγκεκριμένα έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1998, το Euro το 2000, το Confederations το 2003, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας μετρώντας 51 γκολ έναντι 41 του Πλατινί. Επίσης είναι δεύτερος σε συμμετοχές πίσω από τον Τουράμ.

Όλα αυτά θα πρέπει να τα αφήσει πίσω για λίγες ημέρες προκειμένου να βοηθήσει το Βέλγιο να πάρει την πρόκριση. Δύσκολα πράγματα για τον Τιερί Ανρί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News