Αισιοδοξία μετά το ραντεβού Τσίπρα-Γιαννακόπουλου για το Athens Alive

Αθλητισμός
Αισιοδοξία μετά το ραντεβού Τσίπρα-Γιαννακόπουλου για το Athens Alive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βήματα… μπροστά έγιναν στη σημερινή συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των «συμπαικτών» του στο Athens Alive, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο τελευταίος εμφανίστηκε θετικός και τέθηκε επί τάπητος το πλαίσιο για τα επόμενα βήματα.  

Στην τρίωρη συζήτηση των δύο πλευρών επιβεβαιώθηκε και πάλι η πρόθεση του Τσίπρα να κάνει ότι είναι δυνατό για να προχωρήσει η υπόθεση. Μάλιστα, ανάμεσα στις δύο πλευρές δημιουργήθηκε χρονοδιάγραμμα εξελίξεων και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Η αποψινή συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ισχυρών συμπαικτών του στο «Athens Alive» με τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες να υλοποιηθεί το σπουδαίο πρότζεκτ του ΟΑΚΑ, το οποίο αφορά και τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Στην πλευρά των επενδυτών υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ενώ όλα είναι ανοιχτά σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ να ξαναμπεί στο παιχνίδι της διεκδίκησης για το ποδοσφαιρικό τμήμα και να δώσει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της εταιρίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News