Νέα προσφυγή της ΑΕΚ κατά του Χριστοδουλόπουλου  

Αθλητισμός
Νέα προσφυγή της ΑΕΚ κατά του Χριστοδουλόπουλου  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και δεύτερη αίτηση έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε χθες το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αργότερα εμφανίζεται σε βίντεο να τραγουδά τον ύμνο των «ερυθρολεύκων», όμως στην ΑΕΚ δεν μπορούν να ξεχάσουν τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθηναϊκού Τύπου, η Ένωση ζητάει την χρηματική τιμωρία του ποδοσφαιριστή για δυσφημιστική δήλωση. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “LiveSport”, η ΑΕΚ ζητάει να επικυρωθεί το πρόστιμο ύψους 37.893 ευρώ (14% των ετήσιων απολαβών του) που είχε επιβάλει η διοίκηση της ομάδας στον Χριστοδουλόπουλο για τη δήλωση που είχε κάνει ο παίκτης περί απειλών. «Η συκοφαντική δήλωση έβλαψε βάναυσα τη φήμη της εταιρείας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο «Δικέφαλος» στην αίτηση που κατέθεσε στην ΕΕΟΔ.

Η Ένωση στηρίζει την προσφυγή της στο γεγονός ότι η επιβληθείσα χρηματική ποινή σε ποδοσφαιριστή δε δύναται να υπερβαίνει κατά τη διάρκεια μίας αγωνιστικής περιόδου το 3% των συνολικών του ετήσιων αποδοχών, όμως είναι δυνατή η επιβολή προστίμου μέχρι 15% με απόφαση της Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News