default-image

Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Ντε Χέα ήταν απογοητευτικός  

Αθλητισμός
Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Ντε Χέα ήταν απογοητευτικός  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ήταν εφιάλτης για τον Νταβίδ Ντε Χέα όχι μόνο γιατί η Ισπανία δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά κι επειδή ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος της ομάδας του.

Ο Ισπανός πορτιέρο έκανε ένα πολύ κακό τουρνουά έχοντας μέσο όρο επεμβάσεων 14,2%, ποσοστό που είναι το χειρότερο από τερματοφύλακα των τελευταίων τεσσάρων Μουντιάλ!

Ο Ντε Χέα έκανε μία εκπληκτική χρονιά με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, στη Ρωσία παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το χειρότερο και δεν ενέπνεε καμία εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Σχεδόν όποιο σουτ πήγαινε προς την εστία του «έγραφε» κιόλας γκολ. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα στατιστικά της FIFA, από τα επτά σουτ που έγιναν προς την εστία του, τα έξι κατέληξαν γκολ. Για να φανεί το πόσο κακός ήταν ο Ντε Χέα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να αναφέρουμε ότι το δεύτερο χειρότερο ποσοστό αποκρούσεων στα τελευταία τέσσερα Μουντιάλ το κατέχει ο Αμερικανός Κέισι Κέλερ με 40% στη διοργάνωση της Γερμανίας το 2006!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News