Έτοιμες για μεγάλες… πτήσεις Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στη Λοζάνη

Αθλητισμός
Έτοιμες για μεγάλες… πτήσεις Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στη Λοζάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο 8ο Diamond League, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στη Λοζάνη.

Οι δύο αθλήτριες ευελπιστούν σε μία καλή παρουσία καθώς ανεβάζουν συνεχώς ταχύτητα ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παράλληλα στοχεύουν στη συγκομιδή βαθμών που θα τους επιτρέψει να είναι παρούσες στους τελικούς της Ζυρίχης και των Βρυξελλών.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε στο Protergia Athens Street Pole Vault ότι ξεπερνά σιγά-σιγά τον τραυματισμό της με το άλμα που έκανε στα 4,80 μ., ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου θέλει να αφήσει πίσω της την εμφάνιση των Μεσογειακών αγώνων και να επιστρέψει σε καλές παρουσίες. Η Κυριακοπούλου έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,72 μ., ενώ στο Protergia Athens Street Pole Vault έκανε 4,66 μ. και έχασε οριακά το 4,73 μέτρα.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν 12 αθλήτριες, οι καλύτερες αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ανάμεσα σε αυτές οι  Τζεν Σουρ (4,93 μ.) και Σάντι Μόρις (4,88 μ.) από τις ΗΠΑ, η Γιάρισλει Σίλβα (Κούβα) με 4,73 μ. από τον αγώνα του Συντάγματος, αλλά και η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Ελίζα ΜακΚάρτνει (Αυστραλία), που έχει ξεπεράσει τα 4,92 μέτρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News