Κολομβία-Αγγλία Live

Αθλητισμός
Κολομβία-Αγγλία Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι ανάμεσα στην Κολομβία και την Αγγλία... Και οι δύο έχουν υψηλό κίνητρο για την πρόκριση και θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν σ’ αυτή.

Οι Κολομβιανοί πέρασαν στους “16” ως πρώτοι από τον 8ο όμιλο, έχοντας μία από τις καλύτερες άμυνες του τουρνουά. Διαθέτουν τα μεγάλα... αστέρια, βασικό τους όπλο, όμως, είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Κιντέρο. Στο σημερινό ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χάμες Ροντρίγκες καθώς ηγέτης των «καφετέρος» δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η Αγγλία από την πλευρά της βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση και δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μεγαλύτερος εχθρός της είναι ο εαυτός της. Εάν τον ξεπεράσει δείχνει ικανή να προχωρήσει στους “8”.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Πίκφορντ – Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς – Τρίπιερ, Χέντερσον, Άλι, Λίνγκαρντ, Γιανγκ – Στέρλινγκ, Κέιν

 Η ενδεκάδα της Κολομβίας: Οσπίνα - Αρίας, Ντάβινσον Σάντσες, Μίνα, Μοχίκα - Μπάριος, Σάντσες - Λερμά, Κιντέρο, Κουαδράδο - Φαλκάο

Παρακολουθείστε μέσω του infographic από το neakriti.gr την εξέλιξη του αγώνα live (σκορ, συνθέσεις, αλλαγές, στατιστικά, κίτρινες-κόκκινες κάρτες, προϊστορία), ενώ παράλληλα παρέχονται πληροφορίες για την εξέλιξη της διοργάνωσης (πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News