Έγιναν μεγάλες μάχες στο 4ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις  

Αθλητισμός
Έγιναν μεγάλες μάχες στο 4ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αρκετές συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 70 πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του 4ου Ενωσιακού πρωταθλήματος Ε3 26ης εβδομάδας 2018. Στους αγώνες, που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Λιβυκός Ιεράπετρας, συμμετείχαν τενίστες και τενίστριες από όλα τα σωματεία μέλη της Ζ΄ Ένωσης και αφορούσαν τις κατηγορίες αγόρια – κορίτσια κάτω των 12 και 16 ετών.

Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 12 ετών (28 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Καρακώστας Σπύρος του Ηράκλειο Ο.Α.Α., ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Μπουνάκη Δημήτρη του Ηράκλειο Ο.Α.Α.με σκορ 64, 62. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές Νικολιδάκης Γιάννης του Ηράκλειο Ο.Α.Α.και  Ζερβός Στέλιος του Ο.Α. Χανίων.

Κορίτσια κάτω των 12 ετών (18 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Παντζελιουδάκη Νταρίνα  του Ο.Α. Σούδας, η οποία νίκησε στον τελικό την Βογιατζάκη Ευσταθία του Ο.Α. Σούδας με σκορ 62, 76(6). Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες του Ηράκλειο Ο.Α.Α., Ζαχαράκη Αλεξάνδρα   και Λαμπράκη Εβελίνα. 

Αγόρια κάτω των 16 ετών (18 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο  Μπόγρης Βαγγέλης του Ηράκλειο Ο.Α.Α., ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Δελάκη Δημήτρη του Ηράκλειο Ο.Α.Α.με σκορ 64, 57, 63. Την 3η θέση πήραν οι Τσαγλιώτης Αντώνης του Ο.Α. Ρεθύμνου και Μανδαλενάκης Αναστάσης του Ηράκλειο Ο.Α.Α..

Κορίτσια κάτω των 16 ετών (10 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Κωστάκη Ελένη του Ηράκλειο Ο.Α.Α., η οποία νίκησε στον τελικό την Ζαφειροπούλου Κατερίνα του Ηράκλειο Ο.Α.Α. με σκορ 63, 63. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες  Μαρκάκη Παρασκευή της Α.Α. Χανίων και Κοντολαιμάκη Μαρία του Α.Ο. Λατώ Αγ. Νικολάου.

Η δεύτερη και τελευταία φάση του 4ου Ενωσιακού θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 7-8 Ιουλίου 2018 στον Ο.Α. Σητείας και περιλαμβάνει τις κατηγορίες αγόρια – κορίτσια κάτω των 14 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News