default-image

Μετρούν αντίστροφα Φραντζεσκάκης και Τζατζιμάκης για το Παγκόσμιο

Σπορ
Μετρούν αντίστροφα Φραντζεσκάκης και Τζατζιμάκης για το Παγκόσμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε δύο γκρουπ θα αναχωρήσει η ελληνική αποστολή για το Τάμπερε, όπου θα φιλοξενηθεί 10-15 Ιουλίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20.

Από την Κρήτη θα πάρουν μέρος δύο αθλητές του Ελευθέριου Βενιζέλου και συγκεκριμένα ο Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία και ο Τζατζιμάκης στα 10.000μ. βάδην.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΣΕΓΑΣ στην Αθήνα θα μείνει ο Γρανιτσιώτης, ο οποίος θα μετείχε στη σκυταλοδρομία 4Χ100, ωστόσο, ένας τραυματισμός του δε θα του επιτρέψει να αγωνιστεί.

Τη θέση του Γρανιτσιώτη στην ομάδα 4Χ100 μ. θα πάρει ο Χρήστος Παπαδόπουλος (Καλλιπάτειρα Ρόδου), ο οποίος έτρεξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τα 100 μ. σε 10.86.

Η αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα αναχωρήσει για το Ελσίνκι σε δύο γκρουπ, το πρώτο την Παρασκευή (6/7) και το δεύτερο στις 9 Ιουλίου.

Τα γκρουπ αθλητών

Α΄ γκρουπ (6/7): Μουζενίδης, Φραντζεσκάκης, Μηλιαράς, Αδαμοπούλου, Δρίτσας, Αργυρόπουλος, Σάκης, Μαγκούλια, Μαχαίρας, Αναγνώστου

Β΄γκρουπ (9/7): Πανταζής, Τζατζιμάκης, Ζάλτος, Μέρλος, Παπαδόπουλος, Γκαραγκάνης, Κομιανός - Γραββάνης, Καΐκης, Παυλίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News