Προσφυγή της ΑΕΚ κατά Ολυμπιακού και Λάζαρου

Ποδόσφαιρο
Προσφυγή της ΑΕΚ κατά Ολυμπιακού και Λάζαρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά και του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ καταγγέλλει τον ποδοσφαιριστή ότι αθέτησε το συμβόλαιό που έχει μαζί της για τον επόμενο χρόνο (2018-19) και τον Ολυμπιακό πως προχώρησε στην κατάθεση συμβολαίου του παίκτη, παρότι η Ένωση τον είχε ενημερώσει με εξώδικο ότι δεν είναι ελεύθερος.

Το νέο στοιχείο που έρχεται στο φως και περιπλέκει τα πράγματα για την πλευρά του Χριστοδουλόπουλου, είναι η αποκάλυψη πως η ΑΕΚ τον είχε αποκτήσει από τη Βερόνα μέσω διαδικασίας δανεισμού για τα δύο πρώτα χρόνια, με οψιόν για την αγορά του και την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Κατά συνέπεια, ο παίκτης δεν αθέτησε απλώς την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, αλλά και αυτή που είχε βάλει στην τριμερή συμφωνία ανάμεσα σε εκείνον, την Ένωση και τη Βερόνα, μιας και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από την πλευρά της προχώρησε στην ενεργοποίηση της ρήτρας για την αγορά του.

Η 16 σελίδων προσφυγή της ΑΕΚ κατατέθηκε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ και με αυτήν η Ένωση ζητά να τιμωρηθεί με τις ανώτερες ποινές τόσο εκείνος όσο και ο Ολυμπιακός, όπως αυτές προβλέπονται στον νέο κανονισμό που ανέβηκε μόλις χθες στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News