Αθλητισμός

Συνεδριάζει η Super League για τις προτάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη

Η πρόταση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη θα τεθεί επί τάπητος στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, το οποίο ορίστηκε για αύριο Παρασκευή 29/6 στις 16:00.

Ο κ. Βασιλειάδης έκανε τις προτάσεις του για τη δημιουργία ενός πρωταθλήματος που θα μπορεί να είναι οικονομικά βιώσιμο με σκοπό, όπως αναφέρεται, τη σταθερή χρηματοδοτική ροή, την εξέλιξη των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και την παραγωγή θεάματος.

Οι προτάσεις του Υφυπουργού έφεραν διάφορες αντιδράσεις κι έτσι η Super League αποφάσισε να συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να συζητηθεί το κατά πόσο είναι αποδεχτές ή όχι. Παράλληλα θα συζητηθεί το «φλέγον» θέμα των τηλεοπτικών

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 29/6/2018 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί της πρότασης του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού η οποία παρουσιάστηκε στις ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού την Τετάρτη 27/6/2018 και επί κάθε σχετικού ζητήματος αναφορικά με τη διάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League και με ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των οικείων αγώνων για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Σημειώνεται ότι η δια της παρούσης σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται επί τη βάσει συντετμημένης προθεσμίας είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού, λόγω της εξαιρετικά επείγουσας και άμεσης ανάγκης διευθέτησης των οικείων ζητημάτων και της επιβεβλημένης άμεσης επεξεργασίας της πρότασης του Υφυπουργού».

Σχόλια