default-image

Προκαλεί θλίψη η εικόνα του Μαραντόνα στη Ρωσία!

Αθλητισμός
Προκαλεί θλίψη η εικόνα του Μαραντόνα στη Ρωσία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H "κατάρρευση" του θρύλου της Αργεντινής κάνει το γύρο του κόσμου...

Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η εικόνα του Ντιέγκο Μαραντόνα στα γήπεδα της Ρωσίας αφού ο θρύλος του ποδοσφαίρου συχνά βρίσκεται εκτός ελέγχου με τις αντιδράσεις και της χειρονομίες του, προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Αρχικά τον είδαμε να πανηγυρίζει έξαλλα και τα δύο γκολ της Αργεντινής στο παιχνίδι και ειδικά το δεύτερο που έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην παρέα του Μέσι, κάνοντας και τις γνωστές χειρονομίες.

Με τη λήξη του αγώνα ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν μπορούσε να ανέβει τα σκαλιά, τα πράγματα έδειχναν άσχημα και ο θρύλος της Αργεντινής πήγε στο ιατρείο του γηπέδου. Εκεί η πρώτη διάγνωση ήταν πως του έπεσε η πίεση από την ένταση, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Μέχρι και ο πρώην ατζέντης του, ο Τζον Σμιθ, απέδωσε τα ξεσπάσματα του «Πίμπε Ντ' Όρο» στα υπνωτικά χάπια που παίρνει αλλά και στο αλκοόλ!

Ο Τζον Σμιθ συνεργάστηκε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα την δεκαετία του '80, αλλά και του '90 εκτελώντας χρέη μάνατζερ του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. «Νομίζω πως το πρόβλημα του αυτή τη στιγμή είναι πως δεν μπορεί να κοιμηθεί και παίρνει υπνωτικά χάπια. Αν τα ανακατεύει με άλλες ουσίες κατά την διάρκεια της ημέρας όπως είναι το αλκοόλ είναι λογικό να έχουν επίδραση πάνω του.

Καταλαβαίνω γιατί πολλοί άνθρωποι τον κριτικάρουν, αλλά είναι καλόκαρδος και πρόθυμος να βοηθήσει. Ελπίζω πως μια μέρα δεν θα κάνει κάτι υπερβολικά ηλίθιο. Αποτελεί την ενσάρκωση της έντονης ζωής», είπε…

Η ποδοσφαιρική αυτή προσωπικότητα , πρόσφερε απίστευτες στιγμές στην Εθνική Αργεντινής αλλά και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα καμώματα του στους αγωνιστικούς χώρους. Έκανε τον κόσμο να αναρωτιέται αν αυτός ή ο Πελέ είναι «ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών».

Σήμερα, μερικές δεκαετίες μετά, κατάφερε και πάλι να διχάσει τον κόσμο με την εικόνα που παρουσιάζει στις εξέδρες των Ρωσικών γηπέδων. Κάποιοι γελούν με την κατάντια του και κάποιοι δακρύζουν για την απομυθοποίηση του. Κρίμα !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News