Τελική απόφαση για τον Μεγιάδο και αναμονή για Παπάζογλου στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τελική απόφαση για τον Μεγιάδο και αναμονή για Παπάζογλου στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με υπομονή δουλεύουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, αξιολογώντας συνολικά τα βήματα που θα ακολουθήσουν στον σχεδιασμό.

Κεντρικός αμυντικός, ανασταλτικός μέσος, επιτελικός χαφ και στράικερ είναι οι άμεσες προτεραιότητες, με το Νίκο Παπαδόπουλο να εξετάζει προσεκτικά όλες τις επιλογές.

Ο Αργεντινός Μιγκέλ Μεγιάδο είναι το «6αρι» με πολλά από τα στοιχεία που επιθυμεί ο έμπειρος προπονητής, ενώ είναι σε μια λίστα με παίκτες που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Είναι η πιο προχωρημένη περίπτωση σε επίπεδο επαφών, τις οποίες επιβεβαιώνουν και οι Λατινοαμερικάνοι.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο 25χρονος μέσος θα παραχωρηθεί δανεικός από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, με προοπτική αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Μένει να δούμε αν θα δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις, τη στιγμή που όπως προαναφέραμε τα στελέχη των Κρητικών έχουν… ανοιχτές κεραίες.

Από κει και πέρα, υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τον Τάσο Παπάζογλου. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης πριν από μερικές εβδομάδες και πληροφορίες λένε ότι δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στον ΟΦΗ περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν την κίνηση τους, έχοντας κάνει την απαραίτητη προεργασία με τις διερευνητικές συζητήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News