Ο Μάριν ανέβασε πολλούς διαιτητές… από τον Ηρόδοτο!

Ποδόσφαιρο
Ο Μάριν ανέβασε πολλούς διαιτητές… από τον Ηρόδοτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αληθεύει ότι ο ψυχοθεραπευτής Μάριν της ΚΕΔ, όσους διαιτητές είδε σε αγώνες από κοντά τους ανέβασε στη Σούπερ Λίγκα;

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Δουκάκο, μόνο τον Τάση, είδε και έβαλε από την τηλεόραση, τον μόνο που έκοψε ήταν Τσινιανούδης που είδε στον Βόλο και τον μόνο που "έκαψε" ήταν ο Μαρκατωντάνος, από το Σπάρτη- Άρης (στην ένθετη φωτογραφία, αριστερά).

Μαζί «κάηκαν» και οι διαιτητές του Ηρακλείου, αφού ο Ισπανός διαιτητής φέρεται να συνοδευόταν από με τον Μιχάλη Κουκουλάκη, βλέποντας μπαράζ Γ΄εθνικής του Ηροδότου και δεν αποκλείεται μαζί με το ψάρι στις ταβέρνες να έγινε και συμπάσχων με τον υπεύθυνο του Var, τη θέση του οποίου πήρε στην ΚΕΔ, με όσα πιθανόν να "μοιράζονταν" μαζί του για τα… δεινά του στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Ο Βαγγέλης Δουκάκος επιμένει στην ιστοσελίδα του ακόμη ότι: Τον Γιώργο Βρέσκα Πιερίας τον είδε στο μπαράζ του Ηρόδοτου με τον Εθνικό. Τον Βαγγέλη Γρατσάνη Τρικάλων, στο μπαράζ Εθνικού-Αήττητου. Τον Στάθη Γκορτσίλα Μακεδονίας στο μπαράζ Αήττητου-Εθνικού. Τον Κώστα Κοτσάνη Δράμας στο Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων, όπου ο  Ισπανός ήταν στην κερκίδα μαζί με τον Κουκουλάκη. Τον Γιώργο Λάμπρου Εύβοιας (είχε παίξει στο κύπελλο το Πανιώνιος-ΟΦΗ) σε ματς Β΄εθνικής που έγινε στην Κρήτη και εκτίμησε ότι είναι φαρμακοποιός.

Για τους άλλους: Τον Βαγγέλη Μανούχο Αργολίδας, δεν αναφέρει που. Τον Γιώργο Τάση Ηπείρου στην Αμαλιάδα όπου ήταν ο άρχων στο μπαράζ του Αστέρα με τον Ηρόδοτο, με τα γνωστά επεισόδια και τη διακοπή. Τον Φώτη Φωτιάδη Καστοριάς πάλι από τα μπαράζ Γ΄εθνικής στα Σπάτα. Ο Βασίλης Φωτιάς Πέλλας στο ματς του Εθνικού με τον Ηρόδοτο στη Καλλιθέα!

Μετρήστε πόσες φορές, είδε τον Ηρόδοτο! 

(Έτσι είχαμε σχολιάσει τότε την άφιξη Μαρίν στη σύνθεση της ΚΕΔ, όταν "έφαγαν" τον Κουκουλάκη" , τίτλο: "Στο ... ντιβάνι του ψυχοθεραπευτή Χουάν Φερνάντεζ Μαρίν"

"Για ένα καπρίτσιο, τους... καθάρισε ο Κουκουλάκης"!

Μια που αναφερόμαστε  στο παλμαρέ του Φερνάντες Μαρίν από τον Βαγγέλη Δουκάκο, η τοποθέτηση του για τη "Σφαγή της ΕΠΣΗ" δικαιώνει τον πρόεδρο της Ένωσης. Σχολιάζει:

"Έχει κάθε δίκιο να φωνάζει ο Τζώρτζογλου. Του εξαφάνισαν ένα σωρό διαιτητές ικανούς και έντιμους, όπως είναι ο Φουκάκης, ο Μουρτζάκης και άλλοι. Σωστά ρίχνει τα πυρά του κατά του Κουκουλάκη. Από ένα καπρίτσιο τους καθάρισε κι έγινε κόκκινο πανί στο Ηράκλειο".

Ξεκατινιάσματα με τη διαιτησία και τον Περέιρα, να δεις στην Πάτρα! Κυριολεκτικά σκοτώνονται στο διαδίκτυο για τη «σφαγή των 13 Αχαιών»!

Ήταν η πρώτη χτες που είδαμε σε επίσημη ενημέρωση τύπου την πρόταση Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση, όπως αναλύθηκαν κατά τη συνάντηση με τους φορείς του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και με την οποία "κρίνεται επιβεβλημένη από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 η δημιουργία δύο επαγγελματικών και μιας ημιεπαγγελματικής κατηγορίας των 12 ομάδων (Superleague και Football League)".

Η λογική την οποία εκφράζαμε αταλάντευτα στο σχέδιο των 20 ομάδων που ήταν το πρώτο σχέδιο, εξαφανίστηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να αλλάζει άρδην και να ζητάει από την εφετινή αγωνιστική περίοδο να υποβιβαστούν έξι ομάδες και να ανέβουν δύο για να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα 12 ομάδων που θα μπορεί να στηρίξει οικονομικά. Άγνωστο όμως αν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς χρυσή τομή…

Δεν κατάφερε ο Πλατανιάς, παρότι ζητάει την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, με το εκτρωματικό 10+10=20, να πάρει αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό, αφού σε πρώτη φάση η αίτησή του, είχε απορριφθεί.

«Δεν αναμειγνύονται νερό με λάδι». Η φράση από άρθρο του Ιβάν για τις πολιτικές αναμείξεις που αποδόθηκαν στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά σηκώνει Τζον Πόλαρντ! Το λάδι επιπλέει στο νερό γιατί είναι ελαφρύτερο. Αλλά όταν ρίξουμε το αλάτι; -Αυτό κολλάει με το λάδι και βουλιάζουν μαζί. Αλλά αν το νερό είναι θαλασσινό;

Μην... την ψάχνετε. Πρόκειται για κατάρα. Η ομάδα που κατακτά το Μουντιάλ τα τελευταία χρόνια… αποχαιρετά νωρίς την επόμενη διοργάνωση. Από τα πρώτα βήματα της Γερμανίας, ήταν διαφαινόμενο το γκάζο που είχαν υποστεί το 2002 η Γαλλία (κάτοχος το 1998), η Ιταλία το 2010 (τροπαιούχος το 2006) και πολύ βαρέως η Ισπανία το 2014, που σήκωσε το τρόπαιο το 2010.

Απλά στην περίπτωση των «πάντσερ», έγινε… της Κορέας και πολύ κόσμος σε πολλές χώρες, πανηγύρισαν (και για άλλους λόγους) με την ψυχή τους! Ποτέ δεν αποκόπτεται η στάση μιας χώρας σε ζητήματα κοινωνικής ζωής, από το ποδόσφαιρο, όσο κι αν λένε...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News