Στο Ηράκλειο ο Πλατέλλας: «Θα έχουμε επιτυχία με τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Στο Ηράκλειο ο Πλατέλλας: «Θα έχουμε επιτυχία με τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 5ο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Βαγγέλης Πλατέλλας έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λίγο μετά τις 11 το πρωί, με τα στελέχη της ομάδας να τον υποδέχονται.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήρθε μαζί με τον εκπρόσωπο του Αναστάση Πιφέα και μετά την επίσκεψη στο Βαρδινογιάννειο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή με τις υπογραφές.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Πλατέλλας εξέφρασε τα συναισθήματα χαράς για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ενώ στάθηκε στον τρόπο προσέγγισης από τους Κρητικούς.

«Για μένα μέτρησε πάρα πολύ ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με αυτή την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα και ευελπιστώ ότι με την δουλειά όλων μας θα πάμε καλά. Ξέρω τι ομάδα είναι ο ΟΦΗ, τι κόσμο έχει και δεν το σκέφτηκα πολύ για να έρθω. Μου αρέσει να παίζω σε ομάδες με κόσμο, όπως ήταν όλες οι προηγούμενες που έπαιξα. Μαζί με όλα αυτά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την επικείμενη έναρξη της προετοιμασίας και τους στόχους που βάζει πρόσθεσε: «Στόχοι υπάρχουν πολλοί. Μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε όλοι στην ομάδα με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Με έφεραν εδώ με ένα σκοπό, εμένα τα όνειρά μου είναι υψηλά. Δεν ήρθα εδώ για να σώσω την ομάδα, αλλά ούτε και για να πάρω το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι μέσα από την ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και έτσι πιστεύω πως θα γίνει».

Για τη δυναμική του ΟΦΗ επισήμανε: «Έμειναν πολλά παιδιά από πέρσι, η ομάδα έχει έναν σταθερό κορμό, είναι δεμένη και μπορεί με τη βοήθεια του κόσμου να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Είναι σημαντικό που ο ΟΦΗ, αλλά και εγώ επιστρέφουμε στη Super League, είναι μια κατηγορία εντελώς διαφορετική που θέλει μεγάλη προσοχή. Από εκεί και πέρα έχω πίστη στην ομάδα και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News