MVP ο Χάρντεν, 6ος στην ψηφοφορία ο Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
MVP ο Χάρντεν, 6ος στην ψηφοφορία ο Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη κατά τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ κέρδισε ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο ηγέτης των ρόκετς πήρε πανάξια τον τίτλο του MVP και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει κάτι τέτοιο αφήνοντας πίσω του τους Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς) και Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς).

Ο Χάρντεν πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος και οδήγησε τους Ρόκετς σε μία εκπληκτική κανονική περίοδο με 65 νίκες, ενώ η ομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στο να προκριθεί στους τελικούς χάνοντας 4-3 από τους Ουόριορς.

Και μπορεί ο Χάρντεν να πήρε τον τίτλο του MVP, ωστόσο, πολύ ψηλά στην ψηφοφορία βρέθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Με τις φετινές του εμφανίσεις έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ΝΒΑ και συγκέντρωσε 75 βαθμούς στην ψηφοφορία με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 6η θέση στη σειρά ψηφοφορίας των MVP!

Περισσότερο βαθμούς από τον 23χρονο άσο πέραν του σούπερ σταρ των Ρόκετς (965) συγκέντρωσαν ο Λεμπρόν Τζέιμς των Καβαλίερς (738), ο Άντονι Ντέιβις των Πέλικανς (445), ο Ντέμιαν Λίλαρντ των Μπλέιζερς (207) και ο περσινός νικητής Ράσελ Γουέστμπρουκ των

Από εκεί και πέρα, κορυφαίος ρούκι ψηφίστηκε ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς, καλύτερος προπονητής ο Ντουέιν Κέισι που έφερε τους Ράπτορς στην κορυφή της Ανατολής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News