Αθλητισμός

Συνάντηση 14 ομάδων με τον Βασιλειάδη την Τετάρτη  

Άμεσα πιάνει δουλειά η νέα διοίκηση της Super League καθώς έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση των 14 ομάδων με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη με κύριο θέμα συνάντησης την αναδιάρθρωση και τα τηλεοπτικά.

Μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. και την ανάδειξη του Βαγγέλη Μπαταγιάννη ως νέου προέδρου, η πρώτη απόφαση ήταν να υπάρξει άμεσα συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη.

Το ραντεβού προγραμματίστηκε για την προσεχή Τετάρτη, όπου το «παρών» θα δώσουν οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρόμητου, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Λεβαδειακού, Πανιωνίου, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμίας, Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΛ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν θα είναι παρόντες ΟΦΗ - Άρης, καθώς δεν έχει γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας στη Football League.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μπαταγιάννης τόνισε: «Πιστεύω θα έχουμε μια καλή και έντιμη συνεργασία. Πριν από λίγη ώρα εκλέχθηκα πρόεδρος της Super League και αναλαμβάνω σε μια δύσκολη περίοδο, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και γενικά. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν τάχιστα. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις, εφόσον θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις.

Υπάρχει επίσης μια αναδιάρθρωση που συζητείται και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να είμαστε γεροί και απαιτείται η μέγιστη συναίνεση για να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν σημαίνει επειδή είμαι πρόεδρος της Super League ότι θα πρέπει να επιβάλλω και τη θέση μου. Πρέπει να συγκεράσουμε τις απόψεις μας και να τις εκπροσωπώ.

Ίσως σήμερα να εκπληρώνεται ένα όνειρό μου, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να παίξω τον ρόλο του παράγοντα. Εκεί που θα έχουμε διαφωνία, θα πηγαίνουμε πάντα by the book. Την Τετάρτη στις 18:00 θα έχουμε ραντεβού με τον Υπουργό και όχι μόνο μερικές ομάδες, αλλά όλες. Την Παρασκευή πιθανότατα θα έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο. Δεν θέλω να κάνω τίποτα χωρίς να έχω τη σύμφωνη γνώμη του συνεταιρισμού. Αυτή είναι η αρχή μου».

Σχόλια