Πάντσερ έτοιμα για αντεπίθεση

Αθλητισμός
Πάντσερ έτοιμα για αντεπίθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονάχα τη νίκη κοιτάζει η Γερμανία στο παιχνίδι με την Σουηδία, το οποίο δεσπόζει από το σημερινό πρόγραμμα των παιχνιδιών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το συγκρότημα του Γιοακίμ Λεβ έπειτα από την ήττα στο εναρκτήριο παιχνίδι απέναντι στο Μεξικό, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Σουηδία στο Σότσι, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Γερμανό τεχνικό, με τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν όρκο νίκης στη σημερινή (21:00) αναμέτρηση απέναντι στους δυνατούς Σουηδούς, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα κάνοντας την έκπληξη και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ωστόσο, η αυλαία της ημέρας ανοίγει με την αναμέτρηση του Βελγίου με την Τυνησία στις 15:00 στη Μόσχα, με την παρέα του Λουκάκου να θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της και να πάρει την πρόκριση στους «16» του θεσμού και θα βρει απέναντί της μια Τυνησία, η οποία είχε βάλει δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία. Το Βέλγιο είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του Μουντιάλ και καλείται να το αποδείξει για ακόμα μια φορά.

Τέλος η καταπληκτική πρεμιέρα που πραγματοποίησε το Μεξικό αποτελεί ακόμα μια απόδειξη πως η ομάδα του Κάρλος Οσόριο ήρθε στα γήπεδα της Ρωσίας για… μεγάλα πράγματα. Με πρωταγωνιστή τον Λοθάνο, οι Μεξικανοί επικράτησαν της Γερμανίας με 1-0 και πλέον αναζητούν μια νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Μουντιάλ.  Αντίπαλός τους σήμερα στις 18:00 στο Ροστόφ θα είναι η Νότια Κορέα, η οποία παίζει το τελευταίο της… χαρτί για την πρόκριση στους «16».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News