default-image

Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα ο προπονητής της Αργεντινής

Αθλητισμός
Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα ο προπονητής της Αργεντινής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O προπονητής της Εθνικής Αργεντινής Χόρχε Σαμπαόλι ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα της ομάδας του από την Κροατία καθώς το ενδεχόμενο του αποκλεισμού είναι πλέον ορατό…

«Αισθανθήκαμε ότι η γραμμή τριών αμυντικών θα οδηγήσει στον διαμοιρασμό της πίεσης και ποντάραμε επίσης στους εξτρέμ μας. Δεν υπολογίσαμε το παιχνίδι κατοχής τους στο 2ο ημίχρονο. Νομίζω ότι το πρώτο γκολ μας έπληξε πολύ δυνατά και δεν μπορέσαμε να παίξουμε στο 2ο ημίχρονο, όπως παίξαμε κόντρα στην Ισλανδία. Κόντρα στην Ισλανία είχαμε περισσότερο έλεγχο. Νομίζαμε τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Επαναλαμβάνω. Ο προπονητής είναι ο μοναδικός υπεύθυνος γι' αυτό".

Σε ερώτηση για τη μη τροφοδοσία του Λιονέλ Μέσι, ανέλαβε και γι' αυτό την ευθύνη: "Πολύ απλά, δεν μπορούσαμε να πασάρουμε στον Λέο. Θέλαμε να του δώσουμε την μπάλα, αλλά ο αντίπαλος επίσης δούλεψε ώστε να μας αποτρέψει από το να το κάνουμε αυτό. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα. Ήμουν τόσο ονειροπόλος όσο κάθε φίλαθλος, αλλά δεν μπόρεσα να τους δώσω αυτό που ήθελα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News