Περιμένουν απαντήσεις στον ΟΦΗ, κινήσεις χωρίς βιασύνη

Ποδόσφαιρο
Περιμένουν απαντήσεις στον ΟΦΗ, κινήσεις χωρίς βιασύνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του ΟΦΗ φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου, παρότι στην ομάδα του Ηρακλείου κινούνται χωρίς βιασύνη. Ουσιαστικά, αυτή την εβδομάδα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που έχουν «δουλευτεί» αρκετές μέρες τώρα.

Σε πρώτο πλάνο είναι η υπόθεση του Παύλου Κυριακίδη, καθώς αναμενόταν να γίνει μια καθοριστική επαφή. Το προηγούμενο διάστημα παρατηρήθηκε μια διαφορά στο οικονομικό, όμως ακολούθησαν διαπραγματεύσεις για να «γεφυρωθεί» η διαφορά.

Βέβαια, στην ομάδα του Ηρακλείου δε μένουν «γαντζωμένοι» σε ονόματα, καθώς υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θεωρεί ότι ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις, για αυτό υπήρξε μια μεγαλύτερη υπομονή.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε, ότι ίσως και σήμερα να υπάρχει η απάντηση στην τελική πρόταση που έχει γίνει στον Κυριακίδη.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά την περίπτωση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη είναι θέμα του ΠΑΟΚ ο χρόνος οριστικοποίησης του δανεισμούς. Πάντως, όπως αναφέρεται και από «πηγές» στη Θεσσαλονίκη δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι που μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα, αφού εξ αρχής ο 21χρονος μπακ-χαφ έχει δείξει προτίμηση στην προοπτική του ΟΦΗ.

Την ίδια ώρα, τουλάχιστον δύο ακόμη υποθέσεις δείχνουν προχωρημένες στην παρούσα φάση και στην ομάδα του Ηρακλείου είναι εν αναμονή των απαντήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News