default-image

Μέσι: «Νιώθω υπεύθυνος…»

Αθλητισμός
Μέσι: «Νιώθω υπεύθυνος…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λιονέλ Μέσι έχασε μοναδική ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην Αργεντινή χάνοντας πέναλτι με το σκορ στο 1-1 κόντρα στην Ισλανδία στην πρεμιέρα της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο άσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: «Ναι, είναι προφανές ότι νιώθω υπεύθυνος. Όπως είπα, θα μπορούσαμε να κάνουμε τη διαφορά σε αυτό το σημείο. Θα ήταν άλλο ματς, θα είχαμε ηρεμήσει, θα ξεκινούσαμε να παίζουμε με τα νεύρα τους επίσης. Από εκεί και πέρα επιταχύναμε, η ανυπομονησία να θέλουμε να βάλουμε γκολ μας έκανε να επιταχύνουμε. Προφανώς και το πέναλτι πόνεσε. Γιατί το έκανα έτσι; Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να το χτυπήσω δυνατά σε αυτή τη γωνία, μου έφυγε σε μεσαίο ύψος και ο γκολκίπερ πήγε ακριβώς σε εκείνη την πλευρά.

Αυτό πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς και θα πάμε να νικήσουμε την Κροατία. Είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να σκεφτούμε τι έρχεται. Δεν τρελαινόμαστε. Εντάξει, θέλαμε να ξεκινήσουμε νικώντας γιατί η ηρεμία των τριών βαθμών του πρώτου ματς, θα μας έκανε να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με άλλο τρόπο. Αλλά, το σκεπτικό είναι το ίδιο. Να νικήσουμε τα ματς που έρχονται, τώρα ξεκινά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News