Συλλυπητήρια του ΟΦΗ για το χαμό του Γιώργου Βλαχάκη

Αθλητισμός
Συλλυπητήρια του ΟΦΗ για το χαμό του Γιώργου Βλαχάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του  Γιώργου Βλαχάκη, με την οποία συλλυπείται την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Βλαχάκη. Ο εκλιπών υπηρέτησε με πάθος την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, της περιοχής μας, από διάφορα πόστα. Ένα από αυτά ήταν και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ.  

Με την αγάπη του για την ομάδα και τις γνώσεις, αλλά και την εμπειρία του πάνω στο ποδόσφαιρο, προσπάθησε να προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσε. Ακόμα υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΠΣΗ, με προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ενώ υπηρέτησε ακόμη τον ιστορικό ΕΓΟΗ και τον ΠΟΑ.

Ο χαμός του είναι ένα πλήγμα για την τοπική αθλητική μας κοινωνία. Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα βρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία, η οποία θα ψαλεί την Κυριακή (17/6, 12μμ) στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του. Θερμά συλλυπητήρια στους ανθρώπους του και την οικογένεια του. Να ζήσουν να τον θυμούνται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News