Στη διάθεση των Ρεθυμνιωτών δύο νέα ανοικτά γήπεδα

Μπάσκετ
Στη διάθεση των Ρεθυμνιωτών δύο νέα ανοικτά γήπεδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο καινούργια, υπερσύγχρονα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ είναι πλέον στη διάθεση των πολιτών του Ρεθύμνου, καθώς πραγματοποιήθηκαν προχθές Τρίτη τα εγκαίνιά τους στους 4 Μάρτυρες. Τα... αποκαλυπτήρια έγιναν σε μια λαμπρή εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και κυρίως πάρα πολλά παιδιά.

Το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος", ο Δήμος Ρεθύμνου, το Ρέθυμνο BC και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα χώρο άθλησης για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της καλαθοσφαίρισης. Η δημιουργία των γηπέδων ξεκίνησε μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα "Cretan Kings Assist" και πλέον αποτελεί πραγματικότητα για τους Ρεθυμνιώτες.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τους αιδεσιμότατους Νικόλαο Νικηφόρο και Σωκράτη Ξενικάκη, που μετέφεραν το μήνυμα του Μητροπολίτη Ρεθύμνης κ.κ. Ευγένιου που απουσιάζει στην Κωνσταντινούπολη. Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες και βραβεύσεις.

Τα γηπεδάκια εγκαινιάστηκαν μ' ένα καλάθι του κ. Κωστή Ζομπανάκη, έπειτα από ασίστ του περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη και του δημάρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη, ενώ ακολούθησαν δύο παιχνίδια των Προμίνι και Μίνι τμημάτων του Ρεθύμνου. "Παρών" και ο "Κερατούκλης" που έδωσε το δικό του σόου στην εκδήλωση παροτρύνοντας τα μικρά παιδιά. Η μεγάλη γιορτή έκλεισε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό του Ρεθύμνου...

Ετοιμάζεται... παλατάκι

Τα εγκαίνια έβγαλαν και ειδήσεις, καθώς ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης αποκάλυψε ότι «αφού είναι έτοιμη η μελέτη για το... παλατάκι "Μελίνα Μερκούρη", από την πλευρά τη δική μας μαζί με τον υπουργό κύριο Βασιλειάδη, που έχουμε συνεννοηθεί, θα χρημ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News