Τέλος ο Τιτομιχελάκης από τον Α.Ο. Ανθεστίων

Αθλητισμός
Τέλος ο Τιτομιχελάκης από τον Α.Ο. Ανθεστίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν αποτελεί ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης από τον πάγκο του Α.Ο. Ανθεστίωνα όπως έκανε γνωστό σήμερα το σωματείο του Θραψανού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η απόφαση ήταν του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος μετά από μία επιτυχημένη τριετία στον Ανθεστίωνα αποφάσισε να γυρίσει σελίδα.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ανθεστίωνα αναφέρει:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, μετά από δική του προσωπική απόφαση. Μια καταπληκτική τριετή κοινή πορεία εφτασε στο φινάλε, ενώ σημαδεύτηκε από πολύ σημαντικές επιτυχίες για το σωματείο μας. Η σκληρή δουλειά προπονητή και ποδοσφαιριστών οδήγησε στην καταξίωση, μέσα από συγκεκριμένη φιλοσοφία και βασικές αρχές. Λεωνίδα σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σου και ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας σου».

Το ευχαριστώ του Λεωνίδα Τιτομιχελακη

Μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ανθεστίωνα, ο Λεωνίδας Τιτομιχελακης προχώρησε στην εξής γραπτή δήλωση:

«Αποχωρώντας από την ομάδα του Ανθεστίωνα, μετά από 3 χρόνια ως προπονητής της, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο κ. Γιαννακάκη Κων/νο, τη διοίκηση για τη συνέπεια, την αξιοπιστία και  την εμπιστοσύνη που με περιέβαλαν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες   και τους παίκτες μου, που όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκα , που ήταν πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές, καταπληκτικά παιδιά, επαγγελματίες στη νοοτροπία αν και ερασιτέχνες στη καθημερινότητα. Τέλος τους φιλάθλους και το ιδιαίτερο χωριό του Θραψανού, που θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να παράγετε πολιτισμό, αθλητισμό, παιδεία και όπως πάντα να χαίρεστε το παιχνίδι.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News