Κοροβέσης: «Το Γεντί Κουλέ θα είναι η δύναμη μας τη νέα χρονιά»

Ποδόσφαιρο
Κοροβέσης: «Το Γεντί Κουλέ θα είναι η δύναμη μας τη νέα χρονιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Κοροβέσης είναι το δεύτερο απόκτημα του ΟΦΗ για την καλοκαιρινή περίοδο και ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για την οριστική εξέλιξη.

Ο 26χρονος μπακ-χαφ τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα, ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν.

Αρχικά υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο που επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας».

Για την προσπάθεια του ΟΦΗ τη νέα χρονιά, στάθηκε στη δύναμη της έδρας: «Κλειδί για μας θα είναι η έδρα. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί εκεί και να έχουμε μια καλή βάση συγκομιδής βαθμών. Από εκεί και μετά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε εκτός έδρας. Έχω παίξει στο Γεντί Κουλέ και πάντα μας τρόμαζε η ιδέα ότι θα παίξουμε εκεί. Τώρα αυτό θα είναι υπέρ μου. Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παραμένει στην Κρήτη, αφού πέρυσι αγωνίστηκε στον Πλατανιά: «Τι να πούμε για αυτόν τον όμορφο τόπο. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News