Αθλητισμός

Σκάνδαλο ενόψει στην Εθνική Αργεντινής  

Δε φτάνουν οι τραυματισμοί, τώρα στην Αργεντινή θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και ένα σκάνδαλο λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

 

Ο προπονητής της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και δεν αποκλείεται να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ομάδα.

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάζει ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Γκαμπριέλ Ανέγο, μία γυναίκα σεφ που δουλεύει για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, κατηγορεί τον Σαμπάολο για σεξουαλική παρενόχληση.

 «Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά του Σαμπαόλι στα γραφεία της ομοσπονδίας με μία μαγείρισσα που εργάζεται εκεί. Η ομοσπονδία της Αργεντινής έκανε τα πάντα για να μην βγει προς τα έξω η είδηση, όμως όλα τα άτομα με τα οποία έχω μιλήσει, μου επιβεβαίωσαν το περιστατικό. Πρόκειται για κάτι που θέτει σε κίνδυνο τον Σαμπαόλι και την Αργεντινή, επειδή τώρα έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκαμπριέλ Ανέγο.

 Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις τονίζει ότι η ομοσπονδία προσέφερε χρήματα συγκεκριμένη κυρία προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό…

Σχόλια