Στα πέναλτι έχασε τον τίτλο η Κ19 του Εργοτέλη από τον Άρη  

Αθλητισμός
Στα πέναλτι έχασε τον τίτλο η Κ19 του Εργοτέλη από τον Άρη  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτυχος στάθηκε ο Εργοτέλης στον τελικό του πρωταθλήματος Κ19 καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από τον Άρη με 5-3 (1-1 το σκορ της κανονικής διάρκειας και της παράτασης) κι έτσι έχασε τον τίτλο μέσα από τα χέρια του.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη, πάντως, έδειξε χαρακτήρα και θα μπορούσε να είχε φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου εάν ήταν πιο αποτελεσματική.

 Ο Άρης άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου με κεφαλιά του Καλλίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουλγκουρίδη.

 Η κρητική ομάδα, ωστόσο, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και στο 56ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα με το διαγώνιο σουτ του Σαϊτάκη να καταλήγει στα δίχτυα του Μελισσά.

 Από εκεί και μετά το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ κι έτσι όλα κρίθηκαν στη… ρουλέτα των πέναλτι.

Ο Κεφαλούκος κλήθηκε να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι του Εργοτέλη, όμως ήταν άστοχος κι έτσι ο Άρης πήρε προβάδισμα για τη νίκη-τίτλου, την οποία και τελικά κατέκτησε με το εύστοχο πέμπτο γκολ του Μπακουτσή.

 ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς): Σταυρίδης, Καλλίδης, Δεληζάνος, Μπαγκαλιάνης, Γιάντσιος, Παπαγεωργίου, Μπουλγκουρίδης, Ψωματάκης, Δουζδαμπάνης, Καρβούνης, Χατζηιγνατιάδης.

 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βασίλης Πλεσίτης): Κορνηλάκης, Λούσι, Πλαϊτάκης, Κουτάντος, Κουτεντάκης, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης, Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης, Δουλγεράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News