default-image

Δεν μετράνε μόνο τα λεφτά...

Αθλητισμός
Δεν μετράνε μόνο τα λεφτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ. Ο Έλληνας διεθνής που είναι από την Κυριακή στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων που θα του αποφέρουν 6,3 εκ. ευρώ το χρόνο!

Το ποσό σίγουρα εντυπωσιάζει όμως η αλήθεια είναι πως για τον Σωκράτη δεν μετράνε μόνο τα λεφτά αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει δεχτεί ακόμη πιο μεγάλη πρόταση από ομάδα της Κίνας.

Τα χρήματα που του δίνουν οι «κανονιέρηδες» τον καθιστούν βέβαια ως τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή ωστόσο ο 29χρονος αμυντικός θα μπορούσε να γίνει ακόμη πλουσιότερος αν αποδεχόταν την απίστευτη πρόταση ομάδας της Chinese Super League που του προσέφερε 12.000.000 ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο. Σχεδόν διπλάσια δηλαδή από αυτά που θα παίρνει από τον Αγγλικό σύλλογο!

Ο Παπασταθόπουλος ωστόσο φέρεται να απάντησε αρνητικά αφού βλέπετε σε κάποιες περιπτώσεις δεν μετράνε μόνο τα λεφτά… Ήθελε να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο και σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα και αυτό του το προσφέρει η Άρσεναλ. Και πιστεύουμε ότι καλά έκανε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News