default-image

Μέσι: Είμαι απλά ένας ακόμα ποδοσφαιριστής

Αθλητισμός
Μέσι: Είμαι απλά ένας ακόμα ποδοσφαιριστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταπεινός εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα.

Ο Αργεντίνος άσος πόζαρε κρατώντας ένας κριάρι και μίλησε στο περιοδικό «Paper» για τον ίδιο, αλλά και τους στόχους ενόψει του Μουντιάλ.

Αρχικά ερωτηθείς για το κατά πόσο θεωρεί ότι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη είπε: «Δεν θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που υπάρχει, νομίζω ότι είμαι απλά ένας ακόμα ποδοσφαιριστής. Αν το σκεφτεί κάποιος, μέσα στο γήπεδο είμαστε όλοι ίσοι. Όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα, δεν διαφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος σχολιάζοντας τη συμμετοχή του με την Αργεντινή στο Μουντιάλ τόνισε: «Είναι σημαντικό να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία διότι στην προκριματική φάση χρειάστηκε να προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί ως ομάδα ώστε να μπορέσουμε να κοντράρουμε τις δυνατές ομάδες: τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Βραζιλία ή την Ισπανία. Έχουμε ένα καλό σύνολο και φυσικά η Αργεντινή είναι πάντα υποψήφια για τον τίτλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News