Στις Εθνικές κατηγορίες Πετράκης και Τσίγκου  

Αθλητισμός
Στις Εθνικές κατηγορίες Πετράκης και Τσίγκου  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο ακόμη μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης κατάφεραν να περάσουν επιτυχώς τις εξετάσεις με αποτέλεσμα να προαχθούν από τις τοπικές κατηγορίες στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Πετράκης και η Μαρία Τσίγκου κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στο σεμινάριο επιλογής διαιτητών που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 1-2 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη από την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης .

Αυτό σημαίνει ότι από τη νέα αγωνιστική χρονιά θα μπορούν να διευθύνουν αγώνες Γ’ Εθνικής και Α2 γυναικών.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΔΚΑΚ αναφέρει: «Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης γι’ άλλη μια χρονιά κατέγραψε στο ενεργητικό του μια σημαντική επιτυχία, καθώς δύο ακόμη μέλη του κρίθηκαν άξια να διευθύνουν αγώνες πρωταθλημάτων σε εθνικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους συναδέλφους, κ. Πετράκη Γεώργιο και Τσίγκου Μαρία. Οι εν λόγω διαιτητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα απαιτούμενα, (τεστ ερωτήσεων περί του κανονισμού, φυσικής κατάστασης αλλά και διεύθυνσης αγώνα), και αποτέλεσαν δυο από τους 29 διαιτητές σε όλη την Ελλάδα που προάχθηκαν στις εθνικές κατηγορίες με δυνατότητα να διευθύνουν τόσο αγώνες Γ´ Εθνικής ανδρών όσο και Α2 Εθνικής γυναικών.

 Στη λίστα των επιτυχόντων συμπεριλήφθηκαν και οι Καλογεράκης Ελευθέριος (ΣΕΔΚΑ), Κωτσακόπουλος Αθανάσιος (ΣΥΔΚΑΣΕ) και Ξηρόκωστας Γεώργιος (Σ.Δ.Κ.Κ&Ν.Π), τρεις διαιτητές που αποτέλεσαν κομμάτι του κρητικού διαιτητικού δυναμικού, καθώς ξεκίνησαν τα πρώτα τους διαιτητικά βήματα αποφοιτώντας από τη σχολή του ΣΥΔΚΑΚ.

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της προσπάθειας που καταβάλουν τόσο οι ίδιοι όσο και ο Σύνδεσμος, ο οποίος μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση των μελών του, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου, τους συγχαίρουν θερμά, και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία στους αγώνες εθνικών κατηγοριών και πάντα επιτυχίες σε όλες τις πτυχές της ζωής τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News