Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τη σεζόν σαν οικογένεια η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ

Αθλητισμός
Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τη σεζόν σαν οικογένεια η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές χαρές και ελάχιστες πίκρες είχε η φετινή πορεία της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ. Το πολυτιμότερο όμως εφόδιο το οποίο διαφύλαξαν ως κόρη οφθαλμού όλη στην ομάδα, ήταν ο χαρακτήρας της οικογένειας. Με αυτόν τον χαρακτήρα ξεκίνησε κι έτσι έκλεισε και τις φετινές της συγκεντρώσεις. Μέσα σε όμορφο κλίμα, ζεστή φιλοξενία και πολλά χαμόγελα!

Το τελευταίο ραντεβού για φέτος δόθηκε το Σάββατο στην Αγία Βαρβάρα, εκεί όπου όλη η ομάδα ήταν προσκεκλημένη από την οικογένεια του ποδοσφαιριστή Μάνου Σαβουϊδάκη για να περάσουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης, με καλή παρέα και καλό φαγητό.

Οι παίκτες της Μικτής Νέων, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος-Πούταρχος Κουτεντάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Βαγγέλης Παπαγγελής, ασφαλώς η ψυχή της ομάδας Μάρκος Κλουβιδάκης και αρκετοί γονείς ποδοσφαιριστών απόλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία της οικογένειας Σαβουϊδάκη.

Ιδιαίτερες στιγμές ήταν η υπογραφή μίας μπάλας απ΄ όλους την ομάδα ως ανάμνηση της φετινής πορείας αλλά και η φανέλα που δόθηκε με τις υπογραφές όλων στον Μάρκο Κλουβιδάκη, ο οποίος συγκινήθηκε από το δώρο των… παιδιών του!

Νωρίτερα, ο Μάρκος Κλουβιδάκης είχε επιμεληθεί και το παραδοσιακό αντικριστό, στο οποίο είναι… εξπέρ, εντυπωσιάζοντας τους πάντες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News