Αργυρόπουλος: «Πιστεύω στον ΟΦΗ»  

Αθλητισμός
Αργυρόπουλος: «Πιστεύω στον ΟΦΗ»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα φορά και τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Super League ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΟΦΗ για την άνοδο, αλλά και την πρόκληση της νέας σεζόν.

Για τον 28χρονο δεξιό μπακ τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ θα πρέπει να στηρίξει πολλά στην έδρα του. «Η έδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο για τον ΟΦΗ στην Super League. Είναι πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ η δυνατή του έδρα. Το γήπεδο μας θα είναι η βάση για τον στόχο της παραμονής για πρώτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία»

Σχολιάζοντας τη δυναμική του πρωταθλήματος της Super League, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος τόνισε: «Είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά από όλους».

Τέλος σχολιάζοντας την άνοδο της ομάδας επισήμανε: «Το είχα πει από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΟΦΗ, ότι το έκαναν για να επιστρέψω. Ευχαριστώ πραγματικά τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και θα δώσω το 100% για να επιστρέψω. Το σημαντικό για μένα είναι ότι επιστρέφω με τον ΟΦΗ. Πραγματικά πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και το υλικό της και ελπίζω να ζήσουμε και του χρόνου, τις χαρές που ζήσαμε φέτος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News