«Νίκκι», Σέρχιο Ράμος και μαθηματικός τύπος 10+10!

Απόψεις
«Νίκκι», Σέρχιο Ράμος και μαθηματικός τύπος 10+10!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου που ανακοινώθηκε επίσημα ως νέος τεχνικός του Εργοτέλη, ταιριάζει πολύ (με τις υψηλές εξειδικευμένες γνώσεις του και τις παραστάσεις που έχει από την Πρέμιερ Λιγκ ως ποδοσφαιριστής, αλλά και τις σπουδαίες παραγωγές του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο), με το βασικό μοντέλο ποδοσφαιρικής λειτουργίας της ομάδας του Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι ο «Νίκκι» ήταν επιλογή της νέας ιδιοκτησίας της ΠΑΕ πριν το κλείσιμο της συνεργασίας πέρυσι με τον Τάκη Γκώνια, αλλά δεν τα βρήκαν τότε στο οικονομικό.

Ένα ακόμη στοιχείο που φυσικά δεν περνά απαρατήρητο! Το όνομα των συζύγων του πρώην προπονητή (Τάκη Γκώνια) και του νυν (Νίκκι Παπαβασιλείου), είναι το ίδιο: Σουζάνα!

«Ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω»

-Συμβαίνει κατά  κόρον στην πολιτική, αλλά το ποδόσφαιρο είναι πάντα ένας δυνατός καθρέπτης. Στην τρέχουσα συγκυρία, επειδή ακριβώς έχουμε να κάνουμε με αριστερόστροφο τον βασικό πυρήνα της κυβέρνησης, οι αναγωγές είναι ολοφάνερες στα μάτια όσων έχουν μελετήσει Μάρξ και Λένιν. Το βιβλίο του τελευταίου «Ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω» τα περιγράφει και τα αναλύει…

-Οι σχεδιασμοί του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων τύπου 20 (10+10) από την τρέχουσα περίοδο, πέρα από την ομολογία της αποτυχίας της πολιτικής στο ποδόσφαιρο, περιλαμβάνει αντικειμενικά την φτήνια των κομματικών ή προσωπικών εκλογικών επιτεύξεων.

Fake betting

Ασχολούνται με τα αθλητικά πράγματα από θέση επιρροής και δεν γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται ο κακός χαμός σε πολλές ξένες στοιχηματικές ιστοσελίδες, ακόμη και σε αυτές που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, ανεβάζοντας τα πιο απίστευτα παιγνίδια από τις πιο απίθανες ομάδες απ’ ολόκληρο τον κόσμο με την ένδειξη φιλικά ματς. Τα περισσότερα δεν προαναγγέλλονται και αναρτώνται μόνο live.

-Έχει αποδειχτεί στη σύγχρονη ζωή, ότι ουδέν καλό μπορεί να συμβεί από μια σκέτη τακτική καταγγελιών, χωρίς βασικά στοιχεία ή ενδείξεις, στο σημείο να μοιάζει όλο αυτό με τα αποκαλούμενα «Fake news». Βιώνουμε ήδη στο ποδόσφαιρο μας, τα αποτελέσματα της στείρας προβολής του στυλ «παράγκα και όραμα», που το μόνο που πέτυχε ήταν να ευτελίσει (ως αποτέλεσμα) την αξία της έννοιας «εξυγίανση».

Είναι όμως πολύ άσχημο να χρησιμοποιούνται πράγματα που δεν υφίστανται όπως παρουσιάζονται, είτε από υποβολείς, είτε από… δημοσιοποιητές.

Οι εκλογές των τρομερών αριθμών

Τι μήνυμα έδωσαν οι εκλογές της ΕΠΣΗ, πέρα από τα ακραία ποσοστά θριάμβου και αποτυχίας; Το βασικό είναι ότι οι δυνάμεις που αντιπολιτεύονται την κυριαρχία Τζώρτζογλου επί 16+4 χρόνια, θα χρειαστεί να κάνουν βαθιά ενδοσκόπηση αν θέλουν να κερδίσουν.

Με σκέτες καταγγελίες, αόριστες αναφορές για «σκάνδαλα» που θέλουν τις αποδείξεις τους για να πείσουν, με παροχολογίες του αέρα και κυρίως με την έλλειψη συσπείρωσης προσώπων και δυνάμεων που μπορούν να βρουν μεγάλη απήχηση, δεν μπορεί να επιτύχουν κάτι και φάνηκε και αυτή τη φορά. Τα πρόσωπα σε συνδυασμό με το έργο και το πιστεύω τους, κάνουν συνήθως την διαφορά σε εκλογές, που στηρίζονται στην κρίση των παραγόντων, με βασικό κριτήριο την εμπιστοσύνη!

Και επειδή υπάρχουν ως αντιπολιτευόμενοι σοβαροί παράγοντες ηγέτες σημαντικών συλλόγων  ή και άνθρωποι του ποδοσφαίρου με δράση, γιατί δεν κατέβηκαν στο πεδίο των εκλογών οι ίδιοι, ή άλλα πρόσωπα με επιρροή στην κοινωνία για να διεκδικήσουν με δυνατά σπαθιά την εκλογική νίκη;

Η απάντηση των ίδιων σε αυτό το ερώτημα αποτελεί και την απάντηση στο 11-0 με το σαρωτικό 85 plus %.

Σκουπίδι, δρεπανοφόρο και χασάπης

«Ο Σέρχιο Ράμος Γκαρθία (Sergio Ramos García, 30 Μαρτίου 1986) είναι Ισπανός ποδοσφαιριστής-δρεπανοφόρο που παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα Ισπανίας. Αυτό το σκουπίδι αγωνίζεται δήθεν στην θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά και ως δεξί μπακ, αλλά στην πραγματικότητά είναι απλά ένας χασάπης που θα έπρεπε να του απαγορευτεί να μπαίνει στα γήπεδα».

Ο Σέρχιο Ράμος έχει πλέον γίνει ο πλέον αντιπαθής ποδοσφαιριστής μετά τη φάση που προκάλεσε τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League, έχοντας βαρύ παρελθόν με την συμπεριφορά του σε αγώνες. Το παραπάνω κείμενο, περιλαμβάνεται στη "Wikipedia", από χρήστη του ίντερνετ που χρησιμοποίησε λέξεις όπως σκουπίδι, δρεπανοφόρο και χασάπης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News