Αθλητισμός

Το ευχαριστώ της οικογένειας Γκέραρντ στον Νίκο Παπαδόπουλο  

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η κίνηση του Νίκου Παπαδόπουλου να αφιερώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΟΦΗ και την άνοδο στη Super League στον Ευγένιο Γκέραρντ.

 

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πήγε την κούπα του πρωταθλητή στη θέση που καθόταν ο Ολλανδός, ενώ στη συνέντευξη Τύπου θέλησε να αφιερώσει τη φετινή επιτυχημένη χρονιά στη μνήμη του προπονητή που χάρισε στην ομάδα τις μεγαλύτερες στιγμές της.

 

Η οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ δεν έμεινε ασυγκίνητη στην κίνηση αυτή του Νίκου Παπαδόπουλου και θέλησε να τον ευχαριστήσει και δημόσια.

 

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει ο Μανόλης Παπαδάκης στο facebook τόνισε: «"Είναι δύσκολο για εμένα που έχω ζήσει τόσα στον ΟΦΗ, να πανηγυρίζεις για την επιστροφή στη Super League, έγινε όμως και πρέπει να το χαρούμε. Έτσι το φανταζόμασταν, να παίρναμε το πρωτάθλημα και να πάμε το τρόπαιο στη θέση του μίστερ...". Τα λόγια του Νίκος Παπαδόπουλος! Ο προπονητής του ΟΦΗ τοποθέτησε το κύπελλο στον θρόνο του Ευγένιου αφιερώνοντας του το πρωτάθλημα και την άνοδο της ομάδας στην SUPER LEAGUE. Σαν οικογένεια, σε ευχαριστούμε Νίκο! Σας ευχαριστούμε όλους! Οι άνθρωποι φεύγουν όταν τους ξεχνάμε και όταν δεν αναγνωρίζουμε την αξία τους και όσα πρόσφεραν».

Σχόλια