Λουτσέσκου: «Θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ»

Αθλητισμός
Λουτσέσκου: «Θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αφήνει τον ΠΑΟΚ για την Αλ Αχλί έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Αιγύπτου.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε στην ιστοσελίδα el-ahly.com και ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά στο μέλλον του στην προπονητική.

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν θα είναι ο αντικαταστάτης του Χοσάμ Αλ Μπαντρί στην Αλ Αχλί είπε:  «Δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα σε μένα και την Αλ Αχλί ή κάποιους ανθρώπους της. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, όπου έχω συμβόλαιο και θα συνεχίσουμε μαζί και την επόμενη σεζόν».

Ο δημοσιογράφος επέμενε ρωτώντας εκ νέου εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Αφρική. Ο Λουτσέσκου, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι «θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Έχω συμβόλαιο μαζί του και ελπίζουμε η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη πιο πετυχημένη. Επίσης ελπίζω να μείνω στον ΠΑΟΚ περισσότερα χρόνια. Μετά δεν ξέρω τι θα συμβεί… Όταν φύγω κάποια στιγμή από τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν ξέρει που μπορεί να πάω», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News