Προηγείται το σκάφος Ευνίκη στο Διασυλλογικό αγώνα J24 στη Μεσαρά

Σπορ
Προηγείται το σκάφος Ευνίκη στο Διασυλλογικό αγώνα J24 στη Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σκάφος “Ευνίκη” βρίσκεται στην πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Σκαφών Κλάσης J24, ο οποίος διεξάγεται στον κόλπο της Μεσαράς από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J24 και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με μεγάλο χορηγό τις “Μινωικές Γραμμές”.

Οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν να ξεκινήσουν οι αγώνες προχθές Σάββατο, ωστόσο χθες πραγματοποιήθηκαν δύο ιστιοδρομίες, στις οποίες πρώτο τερμάτισε το σκάφος “Ευνίκη” του ΙΟΑΝ, το οποίο και προηγείται στη βαθμολογία. Στη 2η θέση βρίσκεται το “Κίκα” του ΝΟΓΚ, το οποίο ήταν 2ο στην 1η ιστιοδρομία και 3ο στην 3η, ενώ στην 3η θέση ακολουθεί το “Jmania” του ΝΟΠΦ. Στα αξιοσημείωτα ήταν το γεγονός ότι αρκετά σκάφη δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους είτε σε μια από τις δύο ιστιοδρομίες ή ακόμα και στις δύο, απόρροια του άστατου καιρού.

Παρ’ όλα αυτά, αρκετός ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε κατά μήκος της παραλίας του Κόκκινου Πύργου, απ’ όπου ήταν ορατές οι ιστιοδρομίες, παρακολουθώντας την προσπάθεια των πληρωμάτων, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα Δευτέρα, ενώ για τις 17:00 έχουν προγραμματιστεί οι απονομές.

Η κατάταξη μετά από δύο ιστιοδρομίες: “Ευνίκη” (ΙΟΑΝ), “Κίκα” (ΝΟΓΚ), “Jmania” (ΝΟΠΦ), “Minoan Spirit” (ΝΟΓΚ), “Anassa” (ΙΟΗ), “Ωκυρόη” (ΙΟΡ), “Σήμερα” (ΙΟΗ), “Momentum” (ΝΟΓΚ), “Physalia-Physalis” (Πανεπιστήμιο Κρήτης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News