Αθλητισμός

Με Μανόλη Δημητριάδη στο τοπικό ανδρών ο Ανδρογέας

Ο Μανόλης Δημητριάδης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας ανδρών του Ανδρογέα, όπως ανακοίνωσε το ηρακλειώτικο σωματείο.

 

Ο πολύπειρος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά από αρκετά χρόνια που είχε αποσυρθεί με στόχο να οδηγήσει στο ανδρικό πρωτάθλημα τον Ανδρογέα που θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά και επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα των ανδρών μετά από έξι χρόνια.

 

Η ανακοίνωση του Ανδρογέα αναφέρει:

 

«Η Διοίκηση της ομάδας με χαρά ανακοινώνει την έναρξης της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή κ.  Μανόλη Δημητριάδη. Κοινό όραμα και στόχοι τέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με γνώμονα το «χτίσιμο» του Ανδρικού τμήματος μετά από 6  χρόνια αποχής από το πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης.

 

Ένα νέο τμήμα που δημιουργείτε από τις ακαδημίες της ομάδας, βάση του πλάνου ανάπτυξης που έχει ξεκινήσει από το 2012 και συνεχίζεται για τα επόμενα 5 χρόνια. Νεανική ομάδα που στην πλειονότητα της θα στηριχθεί στα παιδιά των ακαδημιών και με ελάχιστες προσθήκες θα δημιουργήσει συνθήκες συναγωνισμού και ευγενούς άμιλλας, δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

 

Θεωρούμε ότι με την καθοδήγηση του κ. Δημητριάδη οι εμπειρίες που θα πάρουν οι νεαροί παίκτες παίζοντας με πιο «δυνατούς» θα τους κάνουν καλύτερους και θα βελτιωθούν τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά.

 

Το πρώτο ραντεβού γνωριμίας του προπονητή με τους παίκτες θα γίνει την Παρασκευή      01 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο στα 2 Αοράκια».

Σχόλια