Πρωταθλητής ξανά ο Ολυμπιακός στην Α1 πόλο ανδρών  

Αθλητισμός
Πρωταθλητής ξανά ο Ολυμπιακός στην Α1 πόλο ανδρών  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 8-5 τη Βουλιαγμένη, έκανε το 3-0 στη μεταξύ τους τελική σειρά και κατέκτησε μετά το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Ελλάδας στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε καλύτερα το ματς και βρέθηκε να προηγείται με 1-4 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με σπουδαία άμυνα ανέτρεψαν τα δεδομένα και έφτασαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην κατάκτηση του τίτλου.

Μετά το 1-4 οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν γιατί θεωρούνται η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με εξαιρετική άμυνα και 6 αναπάντητα γκολ προηγήθηκαν με 7-4 και «καθάρισαν» νίκη και τίτλο.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 7-4, 8-5.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης , Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς.

Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 3, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News