Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.: Βάζουν τρίποντο στην κοινωνική προσφορά

Κρήτη
Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.: Βάζουν τρίποντο στην κοινωνική προσφορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον διεθνή παίκτη Κώστα Τσαρτσαρή μας καλούν να παίξουμε μπάσκετ οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. και να στηρίξουμε όλοι μαζί μία εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία.

Μία αξιοσημείωτη προσπάθεια που αξίζει τη συμμετοχή όλων μας, μικρών και μεγάλων, θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο.

Ένα κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ 3on3 για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ, στο κέντρο της πόλης.

Την εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία στηρίζει με την παρουσία του ο παλαίμαχος διεθνής Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος θα δώσει το παρών και τις δύο ημέρες του τουρνουά στο Ηράκλειο.

Η διοργάνωση του 3on3 Basket Charity Tournament ανήκει στο εθελοντικό Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., οι οποίοι ως εθελοντική ομάδα βρίσκονται πάντα δίπλα σε αδύναμους στηρίζοντας τους στην πράξη και ουσιαστικά.

Οι εκατοντάδες εθελοντές της ομάδας, από το 2013 που δημιουργήθηκαν οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., νέοι αλλά και μεγαλύτεροι, βάζουν το δικό τους λιθαράκι καθημερινά με μοναδικό στόχο να προσφέρουν στους συμπολίτες μας.

Όλα είναι έτοιμα και οργανωμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Την υγειονομική κάλυψη των αγώνων έχουν αναλάβει οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σκοπός του τουρνουά μπάσκετ 3on3 είναι να συγκεντρωθεί ένα ποσό για την αγορά ενός οξύμετρου χειρός για την Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και παράλληλα να καλυφθούν σε υλική μορφή ελλείψεις που υπάρχουν.

Αξίζει λοιπόν όλοι να δώσουμε το παρόν δηλώνοντας συμμετοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά έναν διεθνή παίκτη του μπάσκετ, τον Κώστα Τσαρτσαρή, αλλά και να στηρίξουμε έμπρακτα μια πολύτιμη προσπάθεια.

Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα είναι για ηλικίες 18+ 20 ευρώ και για ηλικίες από 12-17 ετών 15 ευρώ. Εγγραφές γίνονται στο «Talos Plaza», σε ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News