Στο... κάδρο του ΟΦΗ ο Κυριακίδης

Ποδόσφαιρο
Στο... κάδρο του ΟΦΗ ο Κυριακίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΟΦΗ ενόψει Σούπερ Λίγκας είναι μέρα με τη μέρα στο... κόκκινο, με τις ανανεώσεις να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Την ίδια ώρα όμως, υπάρχει και το μεταγραφικό πλάνο, που έχει διαμορφωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά πρόκειται ταυτόχρονα για μια ευμετάβλητη διαδικασία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι βέβαια σε συνεννόηση με τη διοίκηση και έχει δώσει σχετική λίστα με «διευθύνσεις και ονόματα». Ένα από αυτά που περιλαμβάνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Ν.Κ.”, είναι του Παύλου Κυριακίδη. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίζεται στον Ατρόμητο, έχοντας συνολικά 19 συμμετοχές.

Στη Σούπερ Λίγκα έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα του Ηρακλή, όπου συνεργάστηκε με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει πολύ καλή άποψη για την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ο Κυριακίδης έχει συνολικά 58 συμμετοχές και 3 γκολ στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, με “φτωχότερη” την περυσινή, που δημιουργεί αμφιβολίες για την παραμονή του στον Ατρόμητο.

Αγωνίστηκε σε 6 μόλις παιχνίδια (ως αλλαγή) και πληροφορίες λένε ότι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από τους Περιστεριώτες. Αν αυτό επαληθευτεί, ο ΟΦΗ φαίνεται ότι θα κινηθεί για την απόκτησή του. Το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια ως δεξιός μπακ και ως ανασταλτικός μέσος τον καθιστά ένα “πολυεργαλείο”, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν στις επιλογές του Παπαδόπουλου και τον περασμένο Ιανουάριο.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι για τα μεταγραφικά χρειάζεται υπομονή και είναι ξεκάθαρο ότι στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να δράσουν με πολλή προσοχή στις επιλογές τους.

Την ίδια ώρα, αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν κι άλλες ανανεώσεις με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης, που έχει επιφορτιστεί το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι στην αναμονή απαντήσεων. Βουό, Κουτσιανικούλης, Νάστος και Ντίνας δείχνουν στην παρούσα φάση οι πιο προχωρημένες υποθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News