Μήνυμα νίκης από τα σωματεία στο δείπνο Τζώρτζογλου στο «Nana Beach»

Ποδόσφαιρο
Μήνυμα νίκης από τα σωματεία στο δείπνο Τζώρτζογλου στο «Nana Beach»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατό “μήνυμα” υπεροχής του Νίκου Τζώρτζογλου έστειλαν πάνω από 65 σωματεία του Ηρακλείου ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΗ, που είναι προγραμματισμένες την ερχόμενη Κυριακή.

Αντιπροσωπίες των ομάδων του νομού έδωσαν βροντερό “παρών” στο δείπνο που παρέθεσε χθες στο ξενοδοχείο “Nana Beach”, με την άψογη φιλοξενία και χορηγία του Αντώνη Καράτζη.

Άλλωστε, ο τελευταίος, πέρα από την ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, την ΕΠΣΗ και τον Νίκο Τζώρτζογλου.

Το Ηράκλειο έδειξε και πάλι τη δυναμική του σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, ενώ ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης εκπροσώπησε τον ΟΦΗ, και από πλευράς Εργοτέλη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Στειακάκης, με πολυμελή αντιπροσωπία.

Έντονη ήταν η παρουσία και από τον Ηρόδοτο, και φυσικά σωματείων από το νομό Ηρακλείου ευρύτερα και συγκεκριμένα τη Μεσαρά, την Πεδιάδα και το Μαλεβίζι.

Μεταξύ άλλων, τον λόγο πήραν οι κύριοι Στειακάκης και Καζανάκης, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, ενώ ο δεύτερος τον χαρακτήρισε «μαθητή του».

«Ο αθλητισμός απαιτεί ενότητα»

Στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης, ο Νίκος Τζώρτζογλου έστειλε μήνυμα ενότητας, φέρνοντας ως παράδειγμα την παρουσία τόσων πολλών σωματείων: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι βαθμοί και πρωταθλήματα, είναι όλο αυτό που βλέπουμε εδώ. Πήραμε απόφαση να καλέσουμε όλα τα σωματεία, ανεξάρτητα το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές, για να περάσουμε ένα μήνυμα, ότι αυτό είναι αθλητισμός. Θα πάμε την Κυριακή στις εκλογές σε ήπιους τόνους, για να περάσουμε αυτή τη διαδικασία, και οι νικητές να αναλάβουν το έργο. Ο αθλητισμός είναι η ειρήνη και η ενότητα».

Με αφορμή το κλίμα των τελευταίων ημερών ενόψει των εκλογών, υπογράμμισε: «Σίγουρα κάποια δημοσιεύματα και προκλήσεις που υπάρχουν από την αντίπαλη παράταξη με πικραίνουν, όμως αυτό που θα πω πάλι είναι ότι δεν απαντώ και δε σχολιάζω. Μέχρι και την Κυριακή που θα κλείσουν οι κάλπες εγώ και τα μέλη της παράταξής μας θέλουμε να μην απαντάμε σε κάθε πρόκληση. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν απαντάμε δεν είναι αδυναμία. Θα πρέπει να περάσουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος, είναι γιορτή. Το ποδόσφαιρο πρέπει να μονιάζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News