Αθλητισμός

«Ραντεβού στο Γεντί Κουλέ, το τέλος της μεγάλης προσμονής έφτασε»

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκα και η κυριακάτικη αναμέτρηση με την Σπάρτη είναι η στιγμή των πρωταγωνιστών. Οι λέσχες φίλων ΟΦΗ «Snakes-4», «Κρήτες-4» και το «Ομιλίτικο στέκι Αρχανών» εξέδωσαν μια ιδιαίτερη ανακοίνωση, απευθύνοντας κάλεσμα για βροντερό παρών.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Τρία χρόνια αναμονής, προσμονής, πίκρας αλλά και χαράς φτάνουν στο τέλος τους την Κυριακή. Ο αυθεντικός εκπρόσωπος της Κρήτης επιστρέφει ως πρωταθλητής στην Σούπερ Λίγκα πιο δυνατός και περισσότερο συσπειρωμένος από ποτέ και ελπίζουμε διδαγμένος από τα τραγικά λάθη του παρελθόντος.

Εμείς από την πλευρά μας δώσαμε μια υπόσχεση και την πραγματοποιήσαμε. Όμιλε στα δύσκολα σου χρόνια… μόνο δεν σ’ αφήσαμε ποτέ!!

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα εκεί να στηρίζουμε με το πάθος και τη φωνή μας τον ΟΦΗ, λειτουργώντας ως θεματοφύλακες της Ασπίδας, της ιστορίας και των ιδανικών που για εμάς ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πρεσβεύει.

Το ίδιο πάθος θα δείξουμε και την Κυριακή. Γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ και δείχνουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας στον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες της.

Είναι οι πρωτεργάτες της επιστροφής και τους αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα γιατί δεν τα παράτησαν όταν μπορούσαν και γιατί έμειναν και πάλεψαν μέχρι τέλους.

Ραντεβού την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ για μια μεγάλη γιορτή. Γιορτή όχι γιατί η ομάδα επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα, εκεί άλλωστε είναι η θέση της, αλλά γιατί τα τρία πέτρινα χρόνια για τον ΟΦΗ ανήκουν οριστικά στο παρελθόν!

Περήφανα. Δυνατά. Ομιλίτικα. Επιστρέψαμε και τα καλύτερα έρχονται. Μόνο ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια