Κρίνονται τα όρια στα “70ά Βενιζέλεια” και συγκεντρώνουν τα βλέμματα

Αθλητισμός
Κρίνονται τα όρια στα “70ά Βενιζέλεια” και συγκεντρώνουν τα βλέμματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Χανιά θα είναι συγκεντρωμένα τα βλέμματα των φίλων του στίβου το Σάββατο 2 Ιουνίου, καθώς διεξάγεται για 70ή χρονιά το διεθνές μίτινγκ στίβου “Βενιζέλεια”, το οποίο διοργανώνει ο Κύδων στο Εθνικό Στάδιο Χανίων “Έλενα Βενιζέλου”, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Χανίων, του Δήμου Χανίων, του ΕΑΚ Χανίων, του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών & Μελετών “Ελ. Κ. Βενιζέλος” και με τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Το γεγονός ότι οι αγώνες συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς που αποτελούν κριτήριο για την επίτευξη ορίων και την επιλογή των αθλητών-τριών για τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2018 δίνει κίνητρο στους κορυφαίους αθλητές-τριες της Ελλάδας να δώσουν το “παρών”. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται μεθαύριο Παρασκευή 25/5, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν τα εξής αγωνίσματα:

Άνδρες: 100 μ., 200 μ., 400 μ., 110 μ. εμπόδια, μήκος, τριπλούν.

Γυναίκες: 100 μ., 200 μ., 400 μ., 1.500 μ., 100 μ. εμπόδια, μήκος, τριπλούν, ακοντισμός.

Κορασίδων: δισκοβολία. Παίδων: ακοντισμός.

Λόγω του εορτασμού των 70 χρόνων από τα πρώτα “Βενιζέλεια”, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν και μια σκυταλοδρομία Ειρήνης με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, γονέων, αλλά και κάθε φίλου της Ειρήνης, με το σύνθημα “Ειρήνη στη Μέση Ανατολή”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News