Το σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου το τουρνουά «Τσέτσο Γκολομέεβ»  

Αθλητισμός
Το σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου το τουρνουά «Τσέτσο Γκολομέεβ»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιστοί στο ραντεβού που δίνουν τα τελευταία έξι χρόνια θα είναι και φέτος οι φίλοι της κολύμβησης στο τουρνουά «Τσέτσο Γκολομέεβ», το οποίο διοργανώνει ο ΚΟΗ με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ στη μνήμη του προπονητή Τσέτσο Γκολομέεβ.

Στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 280 αθλητές και αθλήτριες από 21 κολυμβητικά σωματεία.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Τσέτσο Γκολομεέβ, αλλά και στην ηθική ανταμοιβή των νέων αθλητών που  αγωνίζονται στον υγρό στίβο και στην ίδια τη ζωή με πρότυπα ήθους και αξιοπρέπειας  όπως αυτά που άφησε ως παρακαταθήκη ο μεγάλος αυτός κολυμβητής, προπονητής και άνθρωπος.

Οι αγώνες, ανοικτής κατηγορίας, συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο καλεντάρι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και αποτελούν, εν μέσω σχολικών εξετάσεων, μια καλή ευκαιρία για εκατοντάδες αθλητές να φτάσουν πιο κοντά στους στόχους τους ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του καλοκαιριού.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν το ΕΑΚΗ για τη στήριξη και τα κολυμβητικά σωματεία της Κρήτης για τη βοήθεια στη διεξαγωγή των αγώνων καθώς η «αγωνόδικος» επιτροπή θα αποτελείται από μέλη τους.

Η τελετή έναρξης των αγώνων θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαΐου στις 16:45, πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής ενότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News