Στην… έξοδο ο Κοέλιο για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στην… έξοδο ο Κοέλιο για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζοσέ Κοέλιο ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ, με τις δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του να προκαλούν δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του, ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα μισθό, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους Κρητικούς.

Μάλιστα, η έντονη ενόχληση τους εκφράστηκε στον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του παίκτη, Μιχάλη Ανθόπουλο.

«Στον Κοέλιο υπάρχει μια οφειλή, μέσα στη γενική οικονομική εκκρεμότητα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα», τονίζουν στον ΟΦΗ, που αποδίδουν τις δηλώσεις του Κοέλιο, στην… πίκρα του για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί να συζητήσει με την ομάδα για τη νέα σεζόν, αφού δεν είναι στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου.

«Πιθανόν ο Κοέλιο να έχει πάρει το μήνυμα ότι δεν θα είναι εδώ του χρόνου και για αυτό είπε αυτά που είπε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μιχάλης Ανθόπουλος στην επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αλλά και τον ίδιο τον Κοέλιο, μετέφερε την άποψη ότι κάποια πράγματα που είπε, δεν μεταφέρθηκαν σωστά.

Φυσικά και ο ίδιος γνωρίζει για την οφειλή, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση του ΟΦΗ, ότι θα τακτοποιηθεί, καθώς στις μέχρι σήμερα συνεργασίες του με την κρητική ομάδα, δεν είχε κανένα πρόβλημα, όπως για παράδειγμα, συνέβη πέρσι με τον Μπόατεγκ.

Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν, το τι ακριβώς θα γίνει με τον Πορτογάλο μέσο όμως φαίνεται ότι η αποχώρηση του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News