Παπαδόπουλος: «Χτίζουμε την ομάδα για μια απαιτητική σεζόν»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Χτίζουμε την ομάδα για μια απαιτητική σεζόν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο περιθώριο του φιλανθρωπικού φιλικού που έδωσε ο ΟΦΗ στη Νεάπολη, ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου επισήμανε ότι στο επόμενο 10ημερο θα έχουν ολοκληρωθεί οι ανανεώσεις και η... σκυτάλη θα δοθεί στις μεταγραφές.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Για τα επόμενα βήματα του σχεδιασμού είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Ο προγραμματισμός έχει βγει εδώ και πολύ καιρό. Είμαστε σε καλό δρόμο με αυτούς που θέλουμε να κρατήσουμε στην ομάδα και πρωταρχικός στόχος είναι αν μπορέσουμε να έχουμε τελειώσει με αυτά τα θέματα την επόμενη εβδομάδα. Αυτό θεωρούμε ότι είναι ηθικό απέναντι σ' αυτούς τους παίκτες και μετά να προχωρήσουμε στις μεταγραφές. Είναι μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Παράλληλα είναι η πιο σημαντική, καθώς όπως έχω ξαναπεί κρίνεται σε μεγάλο ποσοστό ο στόχος της επόμενης σεζόν».

Για τον αγώνα-γιορτή με την Σπάρτη τόνισε: «Οι παίκτες περιμένουν το τελευταίο παιχνίδι. Να γίνει μια μικρή γιορτή, που πρέπει να γίνει. Κατά την άποψη μου, όχι τρελά πράγματα, γιατί δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε κάτι που έπρεπε να θεωρείται δεδομένο. Οι παίκτες θα πάνε διακοπές, ενώ για μένα η δουλειά συνεχίζεται. Πρέπει να χτίσω την ομάδα για τη σεζόν που έρχεται, με τις απαιτήσεις να είναι μεγαλύτερες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News