«Μήνυμα» ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στο φιλικό του ΟΦΗ με τη Νεάπολη

Ποδόσφαιρο
«Μήνυμα» ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στο φιλικό του ΟΦΗ με τη Νεάπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερό σκοπό είχε το σημερινό φιλικό του ΟΦΗ στη Νεάπολη, όπου η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετώπισε την τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση έγινε για ένα πρώην ποδοσφαιριστή του Λασιθιώτικου σωματείου, που είναι σε κέντρο αποκατάστασης μετά από το τροχαίο ατύχημα.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο ομάδων γεμίζοντας την κερκίδα του γηπέδου, ενώ το παρών έδωσαν και οργανωμένοι φίλοι του ΟΦΗ στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.

Όλοι φυσικά τόνισαν τη σημασία τέτοιων αγώνων, για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Πριν τη σέντρα του αγώνα από την Αθλητική Ένωση Νεάπολης τιμήθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Δημήτρης Μάνος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Νίκος Ανδριαδάκης για τη συμβολή του στη διοργάνωση, ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε στην αντιπροσωπεία της ΠΑΕ.

Από την πλευρά της ομάδας του Ηρακλείου τιμητική βράβευση έγινε στον Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής, ενώ δόθηκε ενθύμιο στην ομάδα της Νεάπολης με τις υπογραφές όλων των παικτών του ΟΦΗ.

Το αγωνιστικό σκέλος πέρασε φυσικά σε δεύτερη μοίρα, με το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου να επικρατεί 1-10. Έξι γκολ πέτυχε ο Τοπούζης και από ένα οι Φαζός, Παπατόλιος, Κουτσιανικούλης και Μάνος. Για τη γηπεδούχο ομάδα σκόραρε ο Βασιλόπουλος. 

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκος Ανδριαδάκης που είχε επιφορτιστεί με το εκτελεστικό κομμάτι του σημερινού φιλικού τόνισε στις δηλώσεις του: «Η ΠΑΕ ευαισθητοποιήθηκε αμέσως για αυτό τον αγώνα, όπως και εγώ προσωπικά. Θέλαμε από την πλευρά μας να βοηθήσουμε ένα παιδί που ο ίδιος και η οικογένεια του έχουν ανάγκη. Ο ΟΦΗ είναι πάντα δίπλα σας όσους έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Παπαδόπουλος υπογράμμισε: «Με χαρά δεχθήκαμε αυτή την πρόσκληση για ένα αγώνα με ιερό σκοπό. Όλες οι ομάδες πρέπει να ανταποκρίνονται σε κάτι τέτοιο και αυτό αρμόζει στην ομάδα μας. Ελπίζω να βοηθήσαμε και εμείς από την πλευρά μας».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος πρόσθεσε: «Μια φιλική αναμέτρηση για ιερό σκοπό και όταν υπάρχει ανάγκη πρέπει να γίνονται τέτοιες προσπάθειες. Σαν ΟΦΗ, ως η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης, είμαστε εδώ για να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε. Είναι ευχαρίστηση μας που βρεθήκαμε στη Νεάπολη για ένα τέτοιο σκοπό».

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης για θέματα αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης επισήμανε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που είμαστε εδώ για ένα αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα βοηθήσουν ένα συνάνθρωπο μας. Ένας αγώνας που αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και την πολιτισμική του διάσταση. Να συγχαρώ τους διοργανωτές, τη Νεάπολη και την ΠΑΕ ΟΦΗ για την συμμετοχή».

Ο πρόεδρος της ΑΕ Νεάπολης, Κώστας Καστελιανάκης τόνισε από την πλευρά του: «Ένας σπουδαίος αγώνας που δεν έχει νικητές και ηττημένους. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη συμμετοχή και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Ανδριαδάκη για την βοήθεια του. Ο κόσμος της Νεάπολης στηρίζει και συμπάσχει σε τέτοια γεγονότα, ενώ εμείς από την πλευρά μας όποτε μπορούμε είμαστε κοντά. Πέρα από ποδοσφαιρική ομάδα, είμαστε και ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας».

Ο έμπειρος αμυντικός της λασιθιώτικης ομάδας, Νίκος Ζανταλής ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν για αυτό τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές της Νεάπολης, ευχαριστούμε τον ΟΦΗ για την παρουσία του, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε το παιδί και την οικογένεια του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News