Στο κλειστό του Πανεπιστημίου το "Creta Cup" με 450 κορυφαίους αθλητές  

Σπορ
Στο κλειστό του Πανεπιστημίου το "Creta Cup" με 450 κορυφαίους αθλητές  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μέρα που υπόσχεται πλούσιο θέαμα είναι η σημερινή. Μια μέρα που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό του Πανεπιστημίου στις Βούτες για κάτι διαφορετικό.

Η Κρητική Ακαδημία με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης -Π.Ε. Ηρακλείου και την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO ΕΛΛΑΔΟΣ θα πραγματοποιήσει το Πανελλήνιο Κύπελλο «CRETA CUP» σήμερα Σάββατο στο Πανεπιστημιακό κλειστό στάδιο Βουτών από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 περίπου το απόγευμα.

Οι συμμετοχές έχουν φτάσει τους 450 και πλέον αθλητές με στόχο την διάκριση από τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας. Οι σύλλογοι που θα πάρουν μέρος είναι: ΑΣ Μακεδονική δύναμη Νεάπολης, Λευκός Πύργος, Ερμής Πάργας, Ερμής Ηγουμενίτσας, Αστέρας Πεύκων, Mars Βασιλικών, Πρωτέας Ιωαννίνων, Φίλοι Νέας Σμύρνης, ΑΓΣ Λάρισας, ΑΣ Μοσχάτου, ΑΓΣ Κερατσινίου, ΑΣ Καλλίμαχος, Ίωνες Ηρακλείου Αττικής, Ίωνες Γαλατσίου, ΑΣ Καστέλλας, ΑΣ Αυλώνας, ΑΣΠΤ Κρητική Ακαδημία, ΑΣ Κρητική Ακαδημία, ΑΣ Χερσονήσου, ΑΣ Καστελίου, ΑΣ Μαχητικών Αθλημάτων Χερσονήσου, ΑΟ Τάλως Αγ.Νικολάου, ΑΣ Ηράκλειτος.

Να σημειωθεί πως το "παρών" στους αγώνες θα δώσουν τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος στην Ελλάδα, καθώς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News